Healing

Healingformen Reiki kommer från Japan och betyder "universiell livsenergi". Reiki stimulerar kroppens egna läkningsprocesser och fyller på ditt energiförråd. Under behandlingen ligger du bekvämt nedbäddad medan jag låter Reiki aktiveras i dig genom att lägga händerna i olika positioner. Reiki energin går dit där den behövs.


Reiki är särskilt välgörande och bra om du har behov av att sänka din stressnivå, bli lugn, komma i balans och få ny energi. Blockeringar kan lösas upp och frigör ny energi.

 
 
 
 

Fortsättningsutbildning 
 i REIKI HEALING

På denna kurs lär du dig att hela och se över tid och avstånd och du lär dig gamla svenska healingtekniker som du inte hittar någon annanstans, som hur man lämnar kroppen för att se över avstånd. Du lär dig också tekniker för att avståndsdiagnosticera problem och ge reiki till platser, och händelser i framtiden. Du får manifestera din högsta önskan i en healingceremoni och kanalisera en helande vision för ditt liv för att hitta din livsuppgift. Alla får en distanshealingbehandling. 

Kostnad 2 900 kr, fika, och min bok Stora Reiki Fortsättningskurshandboken, diplom (och övernattning 2 nätter med frukost och kvällsfika för 2900 kr om kursen hålls i Karlstad)